Το κατάστημά μας άρχισε να λειτουργεί από τον Φεβρουάριο του 2021. Με moto μας  «η  μέγιστη ποιότητα στη χαμηλότερη τιμή», δημιουργήσαμε ένα καλαίσθητο ηλεκτρονικό κατάστημα , στο οποίο όλοι οι πελάτες μας , έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν   μέσα από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων και παράλληλα να επωφεληθούν από την δωρεάν  παροχή  έγκυρων συμβουλών για την ορθή τους χρήση.
Η ιδιοκτήτρια και ιδρυτής Ανδριάνα Πρίνου, έχοντας 20ετή πείρα ως αισθητικός, έπειτα από αρκετά χρόνια  παρακολούθησης τόσο των τάσεων όσο και των καταναλωτικών αναγκών / προτιμήσεων κυρίως των γυναικών , παρατήρησε ότι ενώ για τις περισσότερες από αυτές  “μετράει” το να έχουν ακριβά high end προϊόντα ομορφιάς , κατά βάθος θα ήθελαν να έχουν ως εναλλακτική επιλογή την αγορά αντίστοιχης ποιότητας καλλυντικών σε πολύ χαμηλή τιμή και κατ επέκταση αν ήταν εφικτό , μεγαλύτερης ποσότητας. 
Εκτός των άλλων ο σημερινός καταναλωτής είναι περισσότερο συνειδητοποιημένος απ’ ότι στο παρελθόν  και τώρα πια δίνει μεγαλύτερο βάρος κυρίως στα συστατικά των προϊόντων , αποφεύγοντας τα χημικά συντηρητικά και τα παράγωγά τους με πρώτα στην ιεραρχία τα parabens.
Κάτω από αυτό το φιλοσοφικό πρίσμα , στο κατάστημά μας εντάξαμε προϊόντα τα οποία ακολουθούν τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας και έτσι είμαστε απόλυτα σίγουροι για τα καλλυντικά που σας παρέχουμε. Θέλουμε με αυτόν τον τρόπο να νιώθετε σίγουροι ότι θα αγοράσετε από εμάς ότι καλύτερο υπάρχει για τον καλωπισμό σας χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Eίμαστε στην διάθεσή σας,για την τρέχουσα περίοδο μόνο ως ηλεκτρονικό κατάστημα αγορών.

Η πρώτη σας επιλογή σε αρώματα τύπου, που συναγωνίζονται προκλητικά τα αρώματα των επωνύμων οίκων, σε ποιότητα και διάρκεια. Με 20ετή εμπειρία και γνώση στο γυναικείο άρωμα το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτει αυστηρά επιλεγμένες προτάσεις που απλά θα σας συναρπάσουν.

Φροντίσαμε να εξασφαλίσουμε την παρουσία μας, δημιουργώντας  το συγκεκριμένο e-shop για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε  24 ώρες το 24ωρο με προνομιακές τιμές σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.


Είμαστε στη διάθεσή σας να σας δώσουμε οποιαδήποτε στιγμή χρειαστείτε κατά τις ώρες λειτουργίας μας,  τις επιστημονικές μας συμβουλές και να σας υποδείξουμε χρήσιμες τεχνικές  περιποίησης ,αλλά και τρόπο επιλογής αρωμάτων βάση των προτιμήσεών σας, ώστε να χρησιμοποιήσετε με τον πιο αποτελεσματικό και επαγγελματικό τρόπο τα είδη που σας προμηθεύουμε.


Καλές αγορές!
Ανδριάνα Πρίνου
Αισθητικός